<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1682679632034518&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Byt till en modern golvvärme-termostat

Med nya Raychem SENZ blir golvvärmetermostaten ett snyggt och nutidsenligt inslag i heminredningen, istället för någonting du helst vill dölja. Ditt befintliga golvvärmesystem blir dessutom upp till 55 procent energieffektivare.

SENZ är lika enkel att hantera som din smart phone, med swipe och touch. Med Raychem SENZ WIFI kan du styra golvvärmen från en app i mobiltelefonen.

Raychem SENZ funkar tillsammans med alla typer av elektriska golvvärmesystem.

KONTAKTA DIN NÄRMASTE ELINSTALLATÖR HÄR
Bathroom_SENZ_3.png
img01.png

Enklare än så här blir det inte

Raychem SENZ har en kapacitiv färgskärm med touch, swipe och scroll-funktioner. Den är lika enkel att använda som din smarta telefon. 

img02.png

Dra ner på elkostnaderna

Med Raychem SENZ drar golvvärmesystemet mindre el. Det blir upp till 55 procent mer energieffektivt - bra för miljön och för plånboken.

img03.png

Styr termostaten via appen

Raychem SENZ WIFI kan styras med en enkel app i din mobiltelefon. Samma app kan styra totalt 32 olika termostater.

img04.png

Vilken design passar ditt hem?

Välj mellan den svarta design-fronten, eller den klassiska vita. Båda ingår.

Artikelnr Raychem SENZ: E8581570
Artikelnr Raychem SENZ WIFI: E8581571

img05.png

Så här byts din golvvärmetermostat

Golvvärmesystem ska alltid installeras av behörig elinstallatör. Välj en Certified PRO-installatör, så får du extra bra garantier. SENZ köps via din elinstallatör, eller på ditt närmsta byggvaruhus.

img06.png

Garantier som gör dig trygg

Du får 20 års produktgaranti på din SENZ-termostat, om den installeras av en Certified PRO-installatör. Annars 12 år.

Raychem är världsledande inom värmekablar. I Sverige är vi mer kända som T2 och vi har utvecklat värmekablar sedan 1934. Bli inte förvånad om det redan sitter en T2 golvvärmetermostat på en vägg hemma hos dig. Vi är stolta över att vara störst i Sverige på golvvärme!

Kontakta oss gärna för mer information om SENZ. Eller med alla typer av frågor om varma golv. Vi älskar att prata golvvärme!

Telefon 020-440 550, vardagar 06.00-20.00 / helger 09.00-18.00

Raychem SENZ och SENZ WIFI köps via din elinstallatör, eller på ditt närmsta byggvaruhus.

Bauhaus logotype.png


K-rauta-logo, EPS, 97 K.png

Vi bytte ut våra gamla, gulnade golvvärmetermostater mot Raychem SENZ WIFI, i både kök och sovrum. Så mycket snyggare! Och så mycket enklare att styra golvvärmen - till och med barnen klarar av det.

Weronica Börjesson

Kungsbacka

testimonial_headshot.jpg

Är du elinstallatör? Läs här!

Raychem SENZ och Raychem SENZ WIFI kan ersätta alla typer av befintliga golvvärmetermostater, oavsett modell och givarvärde. Läs mer i vår uppgraderingsguide.

Raychem SENZ och Raychem SENZ WIFI är en helt ny generation golvvärmetermostater. Om du tittar här så håller du säkert med:

FÅ KÄNSLAN AV SENZ